Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "John Lennon élete, szerelmei és halála" by Jones Lesley-Ann * Book PDF Kindle ePub Free

John Lennon élete, szerelmei és halála

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: John Lennon élete, szerelmei és halála
  • Author : Jones Lesley-Ann
  • Release Date : January 06, 2020
  • Genre: Biographies & Memoirs,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 7972 KB

Description

1980. december 8-án este sok milliónyi ember érezte úgy, hogy kifordult a sarkából a Föld, hiszen New Yorkban meggyilkolták a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb rockzenészét. A neves újságíró és életrajzi szerző, Lesley-Ann Jones páratlan eredetiséggel és alapossággal tárja fel John Lennon személyiségét, életét, kapcsolatait, tragikus halálát és halhatatlan zenei örökségének titkait.

A szerző az alapokig leásva mutatja be Lennon szakmai és magánéleti mélypontjait és legszebb pillanatait. Eddig nem vizsgált forrásokat, soha nem látott képeket és Lennon közeli ismerőseivel készített exkluzív interjúkat felhasználva a lehető legalaposabban mutatja be a világ egyik legnagyobb zenészlegendájának rövid, négy évtizedes életét. Olyan fontos személyek szólalnak meg a könyvben, mint Lennon első felesége, Cynthia, hajdani barátnője, May Pang vagy Andy Peebles, angol riporter, aki pár nappal a gyilkosság előtt hosszú interjút készített a sztárral. Sok könyv készült eddig a Beatlesről és John Lennonról, de Lesley-Ann Jones műve az egyik legalaposabb és  legeredetibb. 


Download Ebook "John Lennon élete, szerelmei és halála" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "(Download) "John Lennon élete, szerelmei és halála" by Jones Lesley-Ann * Book PDF Kindle ePub Free"